GRATIS VÆRKSTEDSKONTO

– Betaling i små rater UDEN ekstra omkostninger

Kør forbi JL-Automobiler, og udfyld en ansøgning. Ansøgningen behandles i løbet af 10 minutter. Aftalen underskrives og afleveres til os. Benyt din Værkstedskonto med det samme, og vælg betaling over 10 eller 20 måneder – uden ekstra omkostninger.

 

VÆRKSTEDSKONTO DÆKKER ALT, DU KØBER PÅ VÆRKSTEDET TIL ALLE BILMÆRKER.

Med den nye Værkstedskonto kan du få dækket alle services, reparationer og indkøb af ekstraudstyr hos JL Automobiler A/S – uden udbetaling og uden at betale hverken renter eller gebyrer. Det betyder, at du kun skal betale salgsprisen på såvel obligatoriske services, uforudsete reparationer og alle former for ekstraudstyr – selvom du vælger at afdrage dit køb i rater.

FLERE STORE FORDELE

2Collums_1

•    Du vælger selv, om du vil betale din regning over hhv. 10 eller 20 måneder
•    Ingen ekstra omkostninger – du betaler kun salgsprisen: 0 kr. udbetaling, 0 kr. rente og 0 kr.
gebyr*
•    Ingen binding – indfri din værkstedskonto uden omkostninger
•    Du bliver automatisk forhåndsgodkendt til et ekstrabeløb på 10.000 kr.**
•    Lettere at håndtere evt. uforudsete biludgifter

*En regning på f.eks. 10.000 kr. koster 500 kr. i 20 måneder. De samlede kreditomkostninger er 0 kr. Det samlede kredit- og tilbagebetalingsbeløb er 10.000 kr. Fast debitorrente og ÅOP er 0,00%.
**Det samlede engagement af forbrugslån i Nordea Finans kan maksimalt udgøre op til 40.000 kr. totalt inkl. 10.000 kr. i buffer.

LÅNEEKSEMPLER

2Collums_2

I alle eksempler er den faste debitorrente 0,00 %. ÅOP er 0,00 %. De samlede kreditomkostninger er 0 kr. Det samlede kreditbeløb og det beløb, der skal betales tilbage, er det samme som varens kontantpris. Beregningerne forudsætter kreditgodkendelse og betaling via Betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på finansieringen. Kredittens løbetid er 5 år.

Værkstedskontoen er til privatkunder og kan ikke benyttes til udbetaling af en bil.

DÆKKER ALT DU KØBER PÅ VÆRKSTEDET