Om JL Automobiler

Om JL Automobiler

JL Automobiler A/S er din autoriserede Peugeot og Citroën forhandler og værksted i Thy.
Vi forhandler såvel personbiler som varevogne til netop dit behov.
Vi leverer kvalitet hele vejen igennem – Fra rådgivning du får i forbindelse med bilkøb til den service, vi yder når bilen er til eftersyn. Kom forbi os til en snak og måske en prøvetur.

På vores service-værksted såvel som skades-centeret, møder du et yderst kompetent hold af medarbejdere der kontinuerligt efteruddanner sig så vi altid er i topform til at håndtere netop din bil.

Følg os på Facebook – JL Automobiler A/S

 Historie

JL Automobiler blev grundlagt i år 2000 i Thisted af John Løgsted og Jens Justesen, under navnet Citroën Thisted, da der på daværende tidspunkt kun blev solgt Citroën vogne.
John og Jens havde forinden arbejdet sammen i som mekanikere i 12 år og derved kendte hinanden særdeles godt. 

I 2006 bliver adressen på Industrivej 53 udskiftet med den nuværende adresse på Tigervej 2. Her bliver lokalerne større, både på værkstedet og i udstillingen. 

I 2008 overgik vi fra Interessent selskab til aktieselskab. 

I 2018 udvider vi med et ekstra tilmærke, Peugeot under samme importør, hvor virksomheden her benytter lejligheden til at gøre brug af det oprindelige navn JL Automobiler.

I april 2020 fejrer Jens og John 20 års jubilæum, hvor de stolte kan se hvad JL Automobiler er blevet til og har planer om at forsætte den gode vej frem. 

Sponsor

Vi støtter lokalt!

Vi er stolt over at være sponsor for flere lokale klubber og foreninger. For os giver det mening at støtte aktiviteter og arrangementer, som gavner Thy og vores lokalsamfund. Samtidig støtter vi også kræftes bekæmpelse. Hver tredje dansker får kræft, inden de  fylder 75 år – to ud af tre kræftpatienter overlever kræft mindst 5 år – det tal vil vi gerne være med til at forbedre. Derfor støtter vi kræftens bekæmpelse, så de via forskning og effektive behandlingsmetoder, kan gøre en forskel for kræftpatienter og deres pårørende.